El cos policial ha dut a terme una campanya informativa entre tots els establiments del municipi per tal de garantir que comerciants i clients disposen dels sistemes de protecció necessaris.

Al llarg dels darrers dies i setmanes, coincidint amb l’entrada de Masquefa en les primeres fases de desescalada del confinament per la Covid-19, la Policia Local ha intensificat la seva activitat a la via pública amb l’objectiu de vetllar per la seguretat i el benestar de tots els veïns i comerciants durant la pandèmia.

En aquest sentit, el cos policial ha visitat tots els establiments de serveis essencials de la vila per tal de verificar el compliment dels permisos d’obertura i de les diferents mesures d’higiene i d’accés als comerços establertes pels governs català i espanyol per tal de prevenir el contagi i la propagació del coronavirus.

A més, la Policia Local també ha dut a terme entre els comerços una campanya informativa per a recordar als comerciants les mesures establertes en les diferents fases de desconfinament; i ha reforçat la seva presència en els punts més concorreguts de la vila per tal d’evitar concentracions amb un alt volum de persones.