Per fer ús del servei cal reservar cita prèvia a l’Oficina d’Atenció al Vilatà de l’Ajuntament, trucant al telèfon 93 772 50 30 (ext. 1).

El 9 de juliol s’instal·larà a Masquefa una unitat mòbil ITV que atendrà a tots aquells propietaris de tractors, remolcs, maquinària arrossegada i collitadores que necessitin passar la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV).

El servei es realitzarà de 09 a 13 h i per fer-ne ús caldrà reservar hora prèviament a través de l’Oficina d’Atenció al Vilatà (OAV), trucant al telèfon 93 772 50 30 (ext. 1). En el moment que se sol·liciti la cita  s’informarà del lloc on es realitzaran les inspeccions.

A més, a causa de la situació extraordinària per la Covid-19 també s’hauran de tenir en compte les següents premisses:

  • Recomanem el pagament amb targeta de crèdit.
  • Recomanem que tots els usuaris utilitzin guants i mascareta.
  • Els usuaris han de respectar l’hora de citació per evitar aglomeracions a la zona d’inspecció, i només es permetrà la presència d’una persona per vehicle.
  • Tots els vehicles han de disposar d’assegurança en vigor.
  • Documentació a presentar: targeta d’inspecció tècnica de vehicles, permís de circulació i acreditació de l’assegurança.

Periodicitat de les inspeccions

D’acord amb el Reial Decret 2042/1994 de 14 d’octubre que regula la inspecció tècnica de vehicles, la primera inspecció ITV a vehicles agrícoles es realitzarà als vuit anys de la data de primera matriculació.