A través d’aquesta plataforma s’emetran en directe les sessions plenàries i es publicaran peces audiovisuals relacionades amb l’actualitat i les activitats del municipi.

L’Ajuntament de Masquefa  ha obert un nou canal de Youtube amb l’objectiu de contribuir a la difusió d’actualitat i activitats que es realitzaran al municipi. D’aquesta manera se suma una nova via de difusió de continguts, en aquest cas audiovisual, per seguir difonent projectes, esdeveniments i informació, tan del propi ajuntament com del municipi.

L’estrena oficial es va fer el 21 de setembre amb l’emissió en directe del Ple municipal ordinari del mes de setembre. Així, a partir d’ara la retransmissió en directe de les sessions plenàries del consistori deixarà de realitzar-se des del canal de YouTube de Ràdio Masquefa, per a dur-se a terme a través del nou canal de YouTube de l’Ajuntament.

El nou canal de YouTube de l’Ajuntament serà sotmès al llarg de les pròximes setmanes a nous canvis per tal de completar-ne i adequar-ne el perfil, la informació i l’estètica. Amb tot, des d’aquesta setmana ja es troba plenament operatiu.

La regidora de Comunicació, Olga Codina, ha explicat que “l’ecosistema comunicatiu de l’Ajuntament continua creixent, i és important que ho faci perquè tots els veïns es puguin informar i saber què passa i què s’organitza a la vila per qualsevol dels mitjans que facin servir”.