Sobre la taula s’han posat qüestions com la nova rotonda per a millorar l’accés a La Beguda Alta, el projecte d’una passera que connecti els camins de Masquefa i Piera, el desdoblament de la B-224 o l’arranjament de la B-2241.

L’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, va mantenir dijous 3 de febrer una reunió de treball amb Ricard Font, secretari general del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, i David Prat, director general d’Infraestructures de Mobilitat, per abordar conjuntament diferents qüestions vinculades amb la mobilitat i amb les infraestructures al municipi i al territori.

Durant la trobada, marcada per un to de cordialitat i entesa, l’alcalde Xavier Boquete va posar sobre la taula diferents qüestions relacionades amb Masquefa. Entre elles, per exemple, l’estat de redacció del projecte de construcció d’una nova rotonda per a millorar l’accés a La Beguda Alta. La rotonda és previst que s’ubiqui a l’actual intersecció de les carreteres B-224 i B-224z, d’accés a La Beguda Alta, i el pressupost d’obra és de 600.000€.

D’altra banda, aprofitant la presència a la reunió de l’alcalde de Piera -Josep Llopart-, també es va tractar la necessitat de construir una passera per sobre de la carretera B-224 que permeti travessar de forma segura aquesta via i connectar el camí de vianants que uneix Masquefa amb Can Bonastre i el camí de vinents que uneix Piera amb Can Bonastre.

Mentrestant, també es va abordar l’estat de les obres de desdoblament de la carretera B-224 des de Martorell fins a Masquefa, que és previst que comencin a executar-se en un primer tram al llarg d’aquest any 2022. I finalment, també es va posar sobre la taula el projecte d’arranjament de la carretera B-2241 que va des de Masquefa fins a Sant Sadurní d’Anoia.