L’equipament, que ja es troba a ple rendiment, permetrà ampliar l’oferta lúdica i esportiva del municipi i donar resposta a les necessitats del teixit esportiu.

Aquest mes de febrer l’Ajuntament de Masquefa celebrarà la inauguració del nou pavelló poliesportiu, un cop han finalitzat aquest 2019 els darrers treballs de construcció de l’equipament. Per a l’ocasió, el consistori organitzarà diumenge 24 de febrer una jornada de portes obertes on hi són convidats a participar tots els veïns del municipi.

L’activitat començarà a les 10 h. amb dos partits d’exhibició de l’equip base del Club Bàsquet Masquefa i dels prebenjamins del Futbol Sala l’Espardenya –a qui l’Ajuntament agraeix la seva participació a la celebració-; i seguirà a les 12 del migdia amb l’acte inaugural a càrrec de l’alcalde Xavier Boquete i del Diputat adjunt d’Esports de la Diputació de Barcelona, l’Il·lm. Sr. Pere Pons. I per cloure la diada, tindrà lloc un refrigeri per a tots els assistents.

Un equipament de primer nivell adaptat a les necessitats del municipi

La presentació de l’equipament suposarà la culminació d’un dels projectes més estratègics d’aquest mandat en termes de promoció de l’activitat esportiva a la vila. Així, amb el nou pavelló poliesportiu, la renovació de la piscina de l’Alzinar, la nova piscina municipal del camp de futbol i la futura piscina descoberta exterior a la zona esportiva; l’equip de govern aposta per seguir dignificant els eixos neuràlgics de l’activitat lúdica i esportiva del municipi i per ampliar i diversificar l’oferta d’activitats que s’hi duen a terme al llarg de tot l’any.

En aquest sentit, el nou pavelló poliesportiu –el segon d’aquesta tipologia a Masquefa- compta amb tots els elements necessaris per acollir diàriament activitat multiesportiva i destacats esdeveniments esportius. Amb tot, l’espai també dóna resposta a les necessitats expressades per les entitats esportives i els centres escolars del municipi.