L’estructura unirà de forma segura, òptima i adaptada ambdues urbanitzacions i permetrà als veïns creuar de punta a punta el municipi sense necessitat de transitar per la carretera. Consulta aquí els detalls del projecte.

Ràdio Masquefa ha estat la seu avui dimarts 19 de juny al migdia de la roda de premsa de presentació del projecte de construcció de la passarel·la que enllaçarà Can Quiseró amb El Maset. La compareixença pública ha anat a càrrec de l’alcalde Xavier Boquete i de representants del Servei d’equipaments i espai públic de la Diputació de Barcelona.

L’acte de presentació tenia com a objectiu donar a conèixer públicament tots els detalls d’aquest pla que és previst que s’iniciï aquest 2018  i que té com a objectiu edificar una passarel·la permanent que uneixi les urbanitzacions de Can Quiseró i El Maset de forma segura, òptima i adaptada i que permeti als veïns de Masquefa creuar tot el municipi de punta a punta, a peu o amb bicicleta, sense necessitat de transitar en cap moment per la carretera.

L’itinerari creuarà el torrent del Salt de Can Llopart

Així, els treballs –amb un cost de 653.725,97€– consistiran en la construcció d’una passera central metàl·lica sobre el torrent del Salt de Can Llopart de 78,30 metres de longitud i dues passeres de fusta de 80,50 m. en total, amb un nou itinerari d’un total de 230 m. de longitud i 3 m. d’amplada.

Per a creuar els torrents existents s’utilitzaran estructures sense piles intermèdies que permetran respectar els condicionants hidràulics i es realitzarà un disseny respectuós amb l’entorn natural per evitar l’impacte ambiental sobre el territori. A més, es donarà preferència a materials naturals i ecològics i amb facilitat de manteniment.