El nou Pavelló Municipal de Masquefa, que és previst que es presenti públicament el proper 24 de febrer, acull aquesta setmana els entrenaments del combinat català. 

Masquefa ha estat el municipi escollit per la Federació Catalana de Futbol per a realitzar aquesta setmana les Jornades de Convivència de les Seleccions Catalanes sub 19 i sub 16 de Futbol Sala prèvies a la disputa, entre el 25 i 27 de gener, de la Fase Prèvia del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques que se celebrarà a Martorell.

Per tot plegat, l’Ajuntament de Masquefa i el FS Espardenya-Masquefa han cedit l’ús temporal durant dos dies del nou Pavelló Municipal de Masquefa perquè la delegació catalana dugui a terme la seva preparació. La primera sèrie d’entrenaments va tenir lloc dimecres 23 de gener amb la presència del regidor d’Esports i d’Urbanisme, Enrique Gómez, que va poder copsar en primera persona la preparació de les Seleccions Catalanes i l’estat de la nova instal·lació.

 

 

En aquest sentit, el consistori és previst que dugui a terme la presentació pública de l’equipament el proper 24 de febrer en un acte obert a tots els veïns; i un cop finalitzats els treballs de construcció d’aquesta instal·lació esportiva municipal. El nou pavelló, que ja es troba plenament operatiu des de fa alguns mesos per a totes aquelles entitats esportives i escolars que en requereixen de fer ús, permetrà donar resposta a les necessitats expressades pels veïns i pel teixit associatiu local i ampliar els espais destinats a la pràctica esportiva.

Enrique Gómez desitja molta sort i encerts al combinat català, agraeix al FS Espardenya la seva col·laboració en el desenvolupament de les Jornades de Convivència de la Selecció Catalana i explica que “és un orgull poder comptar a la vila amb un nou equipament esportiu de primer nivell capaç d’acollir diàriament les activitats dels nostres clubs i escoles i preparada per a ser seu de propostes esportives de renom”.