El Centre d’Esplai Giravolt va acomiadar dissabte el curs i va donar la benvinguda a la temporada d’estiu amb una botifarrada i una festa holi a la plaça de l’Estació. La celebració -inspirada en una tradició d’arrels hindús- va obrir-se aquest any a tothom qui s’hi va voler sumar, a més dels socis. I la convocatòria va ser un èxit: hi van participar fins a 95 persones, entre infants i familiars.

Després de l’àpat es va viure el moment àlgid de la festa, amb el llançament simultani, per part de tots els participants de vistosos pigments naturals de diferents colors –entre aquests el lila i el taronja, els colors corporatius de l’esplai-, al mateix temps que sonava una cançó d’estil Bollywood. Aquest espectacular moment es va immortalitzar amb una gran fotografia de família. Després, grans i petits van continuar jugant llançant-se els pigments entre ells.

El Centre d’Esplai Giravolt destinarà els diners que es van aconseguir amb la venda d’entrades a diferents activitats que durà a terme aquest estiu. L’entitat també agraeix la col·laboració de l’ADF, que hi va portar grans quantitats d’aigua per refrescar els participants i també per netejar la plaça.