El consistori i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya han arribat a un acord per ampliar els serveis que s’ofereixen des de Masquefa als demandants i usuaris d’aquesta prestació.

Des d’aquest mes de gener tots els pensionistes que ho requereixin podran realitzar a l’Ajuntament de Masquefa les gestions pertinents per a l’obtenció o renovació del carnet de pensionista A i B de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC); que, entre d’altres, ofereix importants descomptes per a viatjar en tren.

Fins ara, el consistori només oferia a través de les seves oficines municipals informació genèrica sobre el carnet als demandants i usuaris d’aquesta prestació. Amb tot, gràcies a un acord amb FGC, l’Ajuntament amplia aquest 2019 els serveis que s’ofereixen des de Masquefa. Així, des d’aquest mes de gener, a través de l’Oficina d’Atenció al Vilatà (OAV) es prestarà assessorament relatiu al carnet de pensionista i es podran obtenir fulls de sol·licitud i sobres per a l’enviament de la documentació necessària.

Tota la informació sobre els carnets de pensionista A i B de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) es pot consultar a través del següent enllaç.