L’Ajuntament ha iniciat la primera fase del projecte d’arranjament de l’equipament, que serà sotmès a una reforma integral.

L’Ajuntament de Masquefa té fixada com una de les seves prioritats prestar als veïns de més edat del municipi eines i equipaments que permetin fomentar i garantir la seva educació en el lleure i la cultura i la vida associativa del municipi.

En aquesta línia de treball, el consistori ha endegat aquest mes d’octubre la primera fase del projecte de reforma de l’actual Centre Dia per a la gent gran. Els treballs, que tindran una durada aproximada d’un mes, consisteixen en l’enderrocament de l’edifici confrontant a l’antic cinema i l’habilitació dels fonaments del futur edifici.

L’actuació, amb una inversió de 232.000€, estan sent executades per Constructora Tempo i Enderrocs Ché, empreses adjudicatàries del contracte públic d’obres.

Enrique Gómez, regidor d’Urbanisme, avança que el pla neix amb el doble objectiu de “donar resposta de forma prioritària a una de les principals necessitats del col·lectiu de gent gran de la vila” i “garantir el benestar de tots els veïns tot oferint-los un espai plenament adaptat a les seves necessitats i interessos”.