Descobreix les funcionalitats de l’app el 12 de juny al CTC, a la presentació oficial.

L’Ajuntament de Masquefa ha creat una nova aplicació mòbil per facilitar laccés dels vilatans a la informació i als serveis municipals. Aquesta eina permetrà, entre d’altres, consultar lagenda dactes i notícies, enviar incidències i rebre avisos, promovent així una relació bidireccional entre ladministració i els ciutadans. 

La presentació pública de l’aplicació tindrà lloc el pròxim dimecres 12 de juny a les 18:30 h, a la sala d’actes del Centre Tecnològic Comunitari (CTC). Tothom està convidat a assistir a aquest esdeveniment per conèixer de primera mà les funcionalitats daquesta nova eina.

L’aplicació estarà disponible per descarregar per IOS i per Android, a partir de l’acte de presentació pública. Tothom podrà descarregar-la al mòbil fàcilment. Si teniu algun dubte o incidència podeu adreçar-vos a app@masquefa.cat.

Desenvolupament de l’aplicació

Durant l’últim semestre de 2023, la regidoria de Societat Digital, ha treballat intensament en el disseny i execució de laplicació, amb el suport de lempresa Perception Technologies. La prova pilot ha tingut lloc durant els mesos dabril i maig, i hi ha participat tot el personal de lAjuntament per definir processos i simular possibles escenaris, assegurant així una estrena d’èxit de laplicació.