El municipi se suma novament al projecte solidari impulsat per La Fundació La Marató de TV3 amb l’organització del 4 de novembre al 22 de desembre de diverses activitats per a recaptar fons per a la investigació mèdica de les malalties minoritàries.

Masquefa manté el seu ferm compromís amb el foment i la promoció de la recerca biomèdica d’excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties a través de campanyes de participació ciutadana i actes de difusió i educació. Per tot plegat, el municipi se suma un any més al projecte solidari que impulsa la Fundació La Marató de TV3, que enguany compleix la seva 28a edició.

Amb l’objectiu de recaptar fons i donar un impuls econòmic a la investigació mèdica de les malalties minoritàries, incentivar l’esperit solidari i donar a conèixer als masquefins aquestes afeccions, l’Ajuntament i les entitats locals -a qui el consistori posa en valor, un any més, la seva implicació directa en el projecte- han dissenyat aquest any 2019 diverses propostes des del 4 de novembre fins al 22 de desembre.

A més, durant els dies previs a La Marató de TV3, que tindrà lloc el 15 de desembre, s’habilitaran guardioles per a fer donatius als diferents establiments comercials del municipi.