Des d’aquesta setmana Masquefa torna a tenir servei de pediatria tots els matins i tardes de dilluns a divendres. Durant alguns mesos no es va poder disposar de pediatra totes les tardes perquè una de les dues especialistes del centre estava de baixa, fet que va despertar les queixes dels vilatans i vilatanes.
 
Un grup de pares i mares fins i tot va recollir 381 signatures reclamant que es restablís el servei. L’Ajuntament els va fer costat i va traslladar la reclamació i les firmes a la consellera de Salut de la Generalitat, Marina Geli.
 
Ampliació del servei
La Generalitat també s’ha compromès a ampliar properament aquest servei amb la incorporació d’una infermera en pediatria. Aquesta professional s’incorporarà en les setmanes vinents, una vegada s’hagi fet l’ampliació del consultori amb un edifici d’obra nova connectat a l’actual. L’Ajuntament de Masquefa ja ha adjudicat les obres d’ampliació, que s’iniciaran en breu. El nou edifici comptarà amb tres consultes, les quals es destinaran al servei de pediatria.