El municipi se suma novament al projecte solidari impulsat per La Fundació La Marató de TV3 amb l’organització de diverses activitats per a recaptar fons per a la investigació mèdica dels problemes de salut mental.

Masquefa manté el seu ferm compromís amb el foment i la promoció de la recerca biomèdica d’excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties a través de campanyes de participació ciutadana i actes de difusió i educació. Per tot plegat, el municipi se suma un any més al projecte solidari que impulsa la Fundació La Marató de TV3, que enguany compleix la seva 30a edició.

Amb l’objectiu de recaptar fons i donar un impuls econòmic a la investigació mèdica dels problemes de salut mental, incentivar l’esperit solidari i donar a conèixer als masquefins aquestes afeccions, l’Ajuntament i les entitats locals -a qui el consistori posa en valor, un any més, la seva implicació directa en el projecte- han dissenyat aquest any 2021 diverses propostes des del 26 de novembre fins al 19 de desembre. En aquest sentit, el passat 27 de novembre ja es van aconseguir recaptar 1.000€ durant el concert d’Amazing Gospel celebrat a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo.

 

A més, durant els dies previs a La Marató de TV3, que tindrà lloc el 19 de desembre, s’han habilitat guardioles per a fer donatius als diferents establiments comercials del municipi i a les activitats organitzades per l’AMPA de l’Escola Font del Roure i l’AMPA de l’Escola Bressol La Baldufa.