El portal www.masquefa.cat/tramits permet a la població relacionar-se en línia amb l’Ajuntament durant les 24 hores del dia des de qualsevol lloc.

A través del web www.masquefa.cat/tramits tots els veïns que ho requereixin poden realitzar tràmits de forma telemàtica amb l’Ajuntament. Aquest portal es va estrenar l’any 2021 i fins ara s’ha anat ampliant progressivament amb nous serveis que faciliten la realització de tràmits.

L’accés al portal de tràmits és molt senzill i es troba fàcilment localitzable a la pàgina principal del web www.masquefa.cat. Des d’aquí es pot realitzar telemàticament qualsevol tràmit amb l’Ajuntament i, a més, també es disposa d’un espai per a fer consultes. Al portal www.masquefa.cat/tramits els tràmits estan classificats segons la temàtica i hi destaca un espai amb els tràmits principals.

Així, l’objectiu principal és facilitar a la població la relació en línia amb el consistori durant les 24 hores del dia des de qualsevol lloc. En aquest sentit, el nou portal és una millora tant per als veïns -que disposen de més informació, més visual i de més fàcil accés-; com per a la gestió interna que fan els treballadors municipals.

Per a fer-ne ús només cal disposar del certificat IdCAT o IdCAT Mòbil per a identificar-se en els tràmits. El certificat IdCAT es pot tramitar al Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa, que també ofereix un servei de suport a tràmits telemàtics sota cita prèvia, enviant un correu electrònic a ctc@masquefa.cat o trucant al telèfon 93 772 78 28.