Els casals es duran a terme del 25 de juny fins al 26 de juliol i estan adreçats a infants entre I3 i sisè de primària. Les places són limitades i les inscripcions es podran fer del 24 d’abril al 24 de maig per via telemàtica, tota la informació està en aquest enllaç.

Els infants del municipi podran tornar a gaudir aquest 2024 d’una nova edició dels Casals d’Estiu Municipals organitzats per l’Ajuntament de Masquefa, que impulsarà un ampli ventall d’activitats lúdiques amb l’objectiu de combatre de la millora manera possible la calor de l’estiu i gaudir de les merescudes vacances escolars.

Els Casals d’Estiu Municipals, que se celebraran del 25 de juny al 26 de juliol a Masquefa, a l’Escola Font del Roure i a La Beguda Alta, a l’Escola Vinyes Verdes, es dirigeixen a infants que en el curs 2023-2024 hagin fet entre Infantil 3 i sisè de primària. Amb un fil conductor que unirà totes les iniciatives plantejades, les activitats estaran adaptades a les diferents edats i es continuarà promovent l’educació en valors a través de la convivència i el treball en grup. A més, durant alguns dels jocs i propostes s’utilitzarà la llengua anglesa per ampliar el vocabulari i les competències lingüístiques. Tota la informació es pot consultar en aquesta presentació. 

Les inscripcions es podran fer del 24 d’abril al 24 de maig per via telemàtica, tota la informació està en aquest enllaç. Finalitzat aquest termini, no s’acceptaran noves inscripcions. Aquelles famílies que tinguin dubtes al voltant del procés d’inscripció, dels serveis que s’ofereixen o necessitin acompanyament per dur a terme la inscripció, poden sol·licitar suport enviant un correu electrònic a casalestiu@masquefa.net o trucant al telèfon 93 772 50 30 (a l’àrea d’Educació).

Reunions informatives

Abans del període d’inscripció, l’Ajuntament informa que es realitzarà una reunió telemàtica el dijous 18 d’abril, a les 18 hores, a través d’aquest enllaç de Google Meet. Durant aquesta trobada, es compartirà informació general i es resoldran els dubtes que puguin plantejar les famílies abans de les inscripcions. 

Més endavant, es faran dues reunions informatives:

  • En el cas del Casal a La Beguda (Escola Vinyes Verdes), la sessió es farà el dimarts 4 de juny, a la mateixa escola, en horari de 17:30 a 18:30 h tant per a Infantil (d’I3 a I5) com per a Primària (de 1r a 6è).
  • D’altra banda, el Casal a Masquefa (Escola Font del Roure), la reunió se celebrarà el dimecres 5 de juny, a la mateixa escola: de 17:30 a 18:30 h per a Infantil (d’I3 a I5); i de 18:30 a 19:30 h per a Primària  (de 1r a 6è).

Horaris, preus i serveis complementaris

Els Casals d’Estiu Municipals estan organitzats en 5 setmanes i l’horari serà de 9 a 13:30 h. Paral·lelament, també s’ofereixen serveis complementaris que amplien l’horari d’estada als casals: acollida al matí (de 8 a 9 h), menjador (de 13:30 a 15:30 h) i acollida a la tarda (de 15:30 a 17 h). Els serveis complementaris sí que es podran contractar de forma fixa (per setmana) en realitzar la inscripció als Casals, o també de manera esporàdica per a dies puntuals, un cop hagin iniciat els casals. Per a més informació dels preus dels casals i les tarifes dels serveis complementaris, podeu consultar aquest document informatiu. Per a més detalls o altres consultes, també podeu enviar un correu electrònic a l’adreça casalestiu@masquefa.net.