L’Ajuntament fa una crida als veïns a gaudir diumenge 17 de juny d’una jornada lúdica a la plaça Josep Maria Valls amb activitats per a tots els públics i amb el Servei Integral de Recollida com a gran protagonista.  Descarrega’t el díptic informatiu.

Amb l’objectiu d’implicar a la ciutadania i als comerços i donar a conèixer el nou servei de recollida de residus a la vila, l’Ajuntament de Masquefa organitza diumenge 17 de juny, a la plaça Josep Maria Valls, la Festa del Reciclatge i el Medi Ambient.

L’activitat va dirigida a tots els públics i és oberta a tota la ciutadania. Així, els participants, podran conèixer els nous contenidors i pujar al camió que realitzarà el servei de recollida de residus a Masquefa.

La festa, a més, també comptarà amb un esmorzar popular a primera hora i al llarg del matí els infants podran gaudir d’animació, 36 jocs de carrer fets amb materials reciclats, tallers d’aprofitament de roba, creació de bijuteria amb materials reciclats o de construcció de mini-compostadors, exposicions i un punt informatiu on es podrà acudir per resoldre qualsevol qüestió relacionada amb el reciclatge. I a les 12 h. es durà a terme la presentació pública del servei.