Als webs de la Xarxa TET Anoia Sud i de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament hi trobareu diferents vídeos sobre com alumnes i professionals han realitzat la tria d’estudis, assignatures, pràctiques o feines.

El web de la Xarxa TET Anoia Sud i de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Masquefa recullen diferents vídeos d’experiències d’alumnes i professionals de diverses branques que expliquen la seva experiència entorn a la tria dels estudis, les assignatures, les pràctiques, i la feina que desenvolupen.

Aquests vídeos s’emmarquen en les accions d’orientació que fa la Xarxa TET Anoia Sud, amb el suport de la Diputació de Barcelona, adreçades als joves que acaben l’Educació Secundària Obligatòria (ESO), i que volen continuar estudiant un cop acabada l’etapa obligatòria, i als que volen reprendre els estudis per tal de millorar seu futur acadèmic i/o professional.

Dates de preinscripcions dels estudis postobligatoris

Mentrestant, des de l’Ajuntament es recorda que continua obert el període de preinscripció als estudis postobligatoris pel curs 2021-2022. Les dates de preinscripció per als diferents estudis les podeu consultar a través del següent enllaç.