Masquefa és un municipi ric en patrimoni cultural i natural. L’Ajuntament de Masquefa treballa per portar a terme accions que permetin la creació i la millora dels productes turístics locals. L’objectiu és generar activitat econòmica i captació de visitants i turistes al municipi creant així sinergies entre els principals elements turístics i el desenvolupament econòmic del municipi.

Destacats

Què visitar

Església de St. Pere i la Sta. Creu

Església romànica construïda entre els segles XII i XIII, és un clar exemple de la transició del romànic al gòtic, coneguda popularment com a Cementiri Vell, constitueix un punt de referència històric i popular, a més de ser el primer edifici documentat de la història de Masquefa.

Església Parroquial de Masquefa

L’actual parròquia de Masquefa, va ser construïda l’any 1925, al costat de la rectoria en un lloc antigament anomenat “Pla dels ametllers”. Aquesta església es va construir en honor a Sant Pere, i bàsicament hi va contribuir tot el poble. Consta d’una planta de 3 naus i un campanar que posteriorment es va ampliar amb la instal·lació d’un rellotge.

Adreça: c/ Sant Pere, 9.

Capella del Roser

La Capella del Roser és una edificació realitzada per la pràctica de la cerimònia religiosa, construïda al segle XVIII, va ser utilitzada fins a l’any 1920, reformada parcialment després de la guerra civil, i actualment quasi en desús.
La seva façana dóna al carrer Major, just davant de l’Ajuntament.

Adreça: c/ Major, 88.

Vistes a Montserrat

Masquefa té un potencial natural inigualable de la panoràmica de la muntanya de Montserrat. Us convidem a passejar pels diferents indrets naturals del nostre municipi i poder gaudir  de les vistes d’aquest recurs turístic únic.