L’emissora local us ofereix cobertura dels principals esdeveniments que succeeixen al municipi, informació de primera mà de Masquefa, retransmissions en directe i espais divulgatius, esportius i d’entreteniment. Ràdio Masquefa és, a més, un espai de trobada per a les entitats masquefines.

Escolta’ns Online

Ràdio en directe

TV en directe

Playlists

L’Equip

Dario Muhi

Director de Ràdio Masquefa des de l’any 2008. Col·laborador de l’emissora des del 2005. Tècnic en Radiodifusió i Producció de Programes.

Ana Fernandez

Col·laboradora de Ràdio Masquefa des de l’any 2008. Anteriorment havia conduït altres programes a l’emissora municipal de Sant Sadurní d’Anoia. Participa a la producció i direcció de La Trajinera i en d’altres tasques importants pel funcionament de Ràdio Masquefa.

Manuel Barquero Lorenzo (Dr. Barlor)

Col·laborador de Ràdio Masquefa des de l’any 2019.
Amb estudis d’Ingenieria Química, ens parla de ciència a La Trajinera, formant part també de la Producció del programa. Col•labora als esdeveniments en que participa l’emissora.

DJ Lolo

Col·laborador de Ràdio Masquefa des de l’any 2018.

Programació

Posa’t al dia

Equipaments

Actualitat

Contacte

Regidoria de Comunicacions

Adreça: C/ Major, 93

Masquefa 08783

Telèfon: 93 772 50 30

Correu electrònic: premsa@masquefa.net

D’acord amb el que disposa l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades de caràcter personal s’incorporaran al fitxer Usuaris de Serveis Municipals, del que és responsable l’Ajuntament de Masquefa i seran objecte de tractament per gestionar els diferents serveis municipals de l’Ajuntament utilitzats pels usuaris, en l’àmbit de les seves funcions; no seran cedides a persones físiques i jurídiques públiques o privades sense el vostre consentiment o si no ho autoritza una llei. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos al correu electrònic masquefa@diba.cat o al correu postal c/ Major, 93 de Masquefa.