L’Ajuntament de Masquefa disposa de tres polígons d’activitat econòmica: polígon industrial La Pedrosa, polígon industrial del Clot del Xarel·lo i polígon industrial Can Bonastre dels Torrents.

El sòl industrial disponible a Masquefa és de 76.824 m2 aproximadament al polígon industrial La Pedrosa, que representa el 30% del seu sòl total.

Polígon Industrial La Pedrosa

Polígon industrial anterior al Pla General de l’any 1987, adjacent al nucli urbà de Masquefa, ocupa una superfície de 36Hc, i alberga més de 60 activitats, destaquen per la seva dimensió les empreses dedicades a la indústria i el sector logístic, Masquelack, Dismol, Trasnsesrovires i Electro AD, entre d’altres,  també alberga un important nombre de tallers i magatzems d’activitats relacionades amb la construcció.

En la zona més propera al nucli s’ha instal·lat un Mercadona i s’ha habilitat un parquing de camions per millorar la mobilitat del polígon, completen el polígon activitats de serveis com ara dues benzineres o la zona de la Carretera de Capellades amb activitats comercials i de serveis.

Polígon Industrial Clot del Xarel·lo

Polígon industrial creat l’any 2009, situat en el pk. 8+500 de la Ctra. Bv-2249, ocupa una superfície de 13,6 Hc i alberga un total de dos activitats, el centre logístic de la empresa Aldi supermercats i les instal·lacions de l’empresa Autogrues Sant Jordi, dedicada a la retirada, descontaminació i reciclatge de vehicles.

Polígon Industrial Can Bonastre

Polígon industrial creat l’any 2007, situat en el pk. 7+800 de la Ctra. Bv-2241, de Masquefa a Sant Sadurní d’Anoia, ocupa una superfície de 17,50 Hc i alberga una única activitat de l’empresa Carreras Grupo Logistico, líder en el seu sector.

Coneixent el teixit empresarial Masquefí