La Regidoria de Promoció Econòmica té com a objectiu impulsar i donar suport a la iniciativa emprenedora i al teixit empresarial, així com ajudar i donar suport a les persones en situació de desocupació, a les persones en procés de recerca per la millora professional, als empresaris/es i als emprenedors/es, mitjançant assessorament, formació i orientació. També treballa per enfortir el teixit productiu del nostre municipi i rodalies, oferint serveis per a la creació, la consolidació i el creixement de noves empreses i de les ja existents.

Destacats

TRÀMITS

Sol·licitud de dia i hora pel Servei d’Ocupació

Si voleu tenir una entrevista personal per definir l’objectiu professional i el vostre pla de recerca de feina cal que demaneu hora al servei d’ocupació:

Trucant al 93 772 78 28

Escrivint un correu electrònic a: ctc.serveiocupacio@masquefa.net

Sol·licitud de dia i hora pel Servei d’Empreses i Emprenedors

Si esteu valorant la idea d’engegar un projecte empresarial o teniu una empresa creada i voleu assessorament tècnic podeu demanar hora amb la tècnica d’empreses per diverses vies:

 •  Trucant al Viver d’Empreses Masquef@ctiva al tel: 93 772 78 28
 • Enviant un mail a ctc@masquefa.net
 •  A través del portal Xarxa Emprèn a l’apartat assessora’t

Inscripcions a fires

Si voleu formar part com a paradista o comerciant a alguna de les fires que estem organitzant podeu posar-vos en contacte amb l’Àrea de Promoció Econòmica mitjançant el telèfon 93 772 78 28 o al mail ctc@masquefa.net

Inscripcions formació

Si esteu interessats en participar d’alguna actuació formativa per a persones en situació d’atur, comerços, empreses o persones emprenedores, podeu realitzar la corresponent inscripció clicant aquí

Tràmits pel mercat de venta no sedentària

Les persones interessades en sol·licitar una plaça a un dels mercats de venta no sedentària poden presentar instància genèrica a través de la seu electrònica

Tràmits sobre subvencions atorgades a entitats locals

Si sou entitat local vinculada a l’Àrea de Promoció Econòmica i heu de realitzar algun tràmit relacionat amb la subvenció atorgada per l’ajuntament (sol·licitud, requeriment i/o justificació) podeu presentar la documentació pertinent a través d’una instància genèrica mitjançant la seu electrònica

Reserves d’espais i/o material tecnològic

El CTC disposa de diversos espais i/o material tecnològic en modalitat de lloguer (fixa 24×7 o puntual) que poden ser d’interès pel teixit productiu del territori. Per fer la sol·licitud és necessari omplir una instància genèrica.

 • Despatxos de 15 m² moblats, amb connexió a Internet i climatització.
 • Sales de reunions d’uns 20 m²
 • Sala d’actes amb capacitat per a unes 70 persones.
 • Aules de formació equipades amb 15 ordinador més el del docent, connexió a Internet i pantalla digital amb projector.
 • Ordinadors portàtils
 • Canons i pantalles de projecció

Formulari oferta de feina

Si sou una empresa i esteu interessats en posar una oferta laboral al Servei Local d’Ocupació podeu sol·licitar-ho a través d’aquest formulari enviant-ho a l’adreça electrònica ctc.serveiocupacio@masquefa.net.

Obrir pdf Oferta de treball

Donar-se d’alta al llistat d’empreses i comerços

 • Consulta el llistat aquí.
 • Dona’t d’alta:
  1. Omplir la fitxa d’alta al llistat d’empreses i comerços
  2. Sol·licitar l’alta amb una instància genèrica

Subvenció teixit comercial

*Fora de termini

Amb l’objectiu de pal·liar i actuar davant les conseqüències derivades de la crisi econòmica provocada per la Covid-19, i amb l’objectiu de reactivar l’activitat econòmica al municipi -generant liquiditat als comerços i serveis, l’Ajuntament impulsa aquest segon trimestre de l’any dues noves línies de subvenció adreçades al teixit comercial i de serveis de Masquefa.

Bases

Informació

Formulari de sol.licitud

Document justificació

EQUIP

SERVEIS

PROJECTES

Mercats i Fires

Mercat-Diumenge

Mercat de venta no sedentària dels dimarts

A Masquefa els dimarts al matí, a la plaça Josep M. Vila (plaça de l’Estació) i als seus voltants, s’instal·len les parades del mercat ambulant. S’hi poden trobar productes d’alimentació (fruita, bacallà, olives, etc), roba i calçat, quincalla, roba per la llar, entre d’altres articles.

Per consultar l’ordenança fiscal que regula els mercats de venta ambulant podeu clicar aquí.

Si esteu interessats en sol·licitar una parada o fer algun tràmit relacionat amb el mercat (canvi de nom, traspàs, etc) podeu presentar la instància clicant aquí.

Mercat-Dimarts

Mercat de venta no sedentària dels diumenges

A Masquefa els diumenges al matí, a la Plaça de l’Anoia, podeu trobar un petit mercat de venta no sedentària composat per una xurreria i un planter.

Per consultar l’ordenança fiscal que regula els mercats de venta ambulant podeu clicar aquí.

Si esteu interessats en sol·licitar una parada o fer algun tràmit relacionat amb el mercat (canvi de nom, traspàs, etc) podeu presentar la instància clicant aquí.

Primavera Shopping

Primavera Shopping Masquefa s’ha convertit en una jornada lúdico-festiva on els veïns i visitants poden gaudir d’un recorregut comercial en què els sentits de la vista i l’olfacte s’aguditzen descobrint nous indrets primaverals, ja que diversos punts de Masquefa estan decorats amb flors i diversos elements ornamentals. A més, els comerços, decorats de primavera, ofereixen interessants ofertes i promocions especials al llarg de tot el dia.

Aquesta fira, impulsada per l’Ajuntament i l’associació ‘Masquefa Comerç’,  neix amb l’objectiu de dinamitzar els principals eixos comercials de la vila i gràcies a l’esperit innovador i la col·laboració del teixit comercial local per enriquir aquesta festivitat amb la seva implicació.

Si vols veure el vídeo, clica aquí!

Festa del Raïm

La Festa del Raïm s’ha convertit en una fira molt arrelada al municipi que té com a objectiu recordar els orígens de la vila vinculats a la vinya, al camp i als productes de la terra, com ara el raïm, on Masquefa s’omple d’activitats lúdiques i culturals per a tots els públics.

Un dels plats forts de la festivitat és la Fira de Tastets de vins i caves, restauració, embotits i pastisseria. A més de productes i establiments de restauració, aquells qui visiten la fira poden gaudir de diverses actuacions i activitats de dinamització per a tots els públics.

La tradició és l’altre gran protagonisme de la Festa del Raïm amb dues activitats que, any rere any, rememoren els orígens de la vila: la popular cercavila amb carros i cavalls els quals transportaran el raïm pels carrers de Masquefa tal i com es feia antigament, i la trepitjada popular de raïm.

Si vols veure la galeria d’imatges clica aquí!

Diada de Sant Jordi

Els llibres, les roses i la cultura són els grans reclams de la celebració de la diada de Sant Jordi a Masquefa. Amb la col·laboració de Masquefa Comerç, s’ofereixen diverses propostes lúdiques i festives per a commemorar la festivitat.

Entre elles, les tradicionals parades de llibres i roses amenitzades amb dinamització infantil.

Durant la celebració de la diada es restringeix la circulació de vehicles pel carrer Major.

Tots aquells comerços i entitats interessades en col·locar les seves parades al carrer cal que ho sol·licitin prèviament.

Normativa Sant Jordi 2022

Turisme

Documents d’interès

Enllaços d'interès

Equipaments

Actualitat

Contacte

Regidoria de Promoció Econòmica

Adreça: Centre Tecnològic Comunitari – CTC

Av. Catalunya, 60

Masquefa 08783

Telèfon: 93 772 78 28

Mail: ctc@masquefa.net

  Responsable del tractament: Ajuntament de Masquefa

  Finalitat del tractament: Base de dades per contacte, informació i resposta al vilatà

  Legitimació: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679)

  Destinataris: Ajuntament de Masquefa

  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic: masquefa@diba.cat