L’Ajuntament agraeix la implicació de totes les persones que han pres part del Fòrum Ciutadà de Priorització, així com la col·laboració demostrada pels veïns al llarg de tot el procés. La votació final tindrà lloc en les propers setmanes i hi podran participar tots els majors de 16 anys empadronats al municipi.

La Sala d’Actes del Centre Tecnològic Comunitari (CTC) va acollir dijous 7 de juny el Fòrum Ciutadà de Priorització. Durant la sessió, oberta a tota la ciutadania, els assistents van seleccionar els projectes finalistes que se sotmetran properament a votació popular en el marc de la primera convocatòria de Pressupostos Participatius de l’Ajuntament de Masquefa impulsada per la Regidoria de Participació Ciutadana.

Una trentena de persones participen de la fase de selecció dels projectes finalistes

Al Fòrum Ciutadà de Priorització hi van prendre part l’alcalde, Xavier Boquete, i la tècnica de Participació Ciutadana, Núria Pérez, encarregats de presentar la sessió i detallar l’objectiu de la trobada. Els representants de l’Ajuntament van donar la benvinguda a tots els participants i van agrair la seva implicació en aquesta fase del projecte.

Xavier Boquete, assegura que “estem molt satisfets del compromís i el rigor que els masquefins han demostrat un cop més amb aquest procés nascut per donar veu i vot a la ciutadania en la definició del projecte de poble que volem per a tots i que ara encara ja la seva fase definitiva”.

Els participants a la jornada, dividits en diferents grups de treball, van elegir les actuacions finalistes que formaran part de la votació popular d’entre un total de 31 propostes que, prèviament, van ser validades pels serveis tècnics municipals. Així, el llistat complet de les propostes que passen a la votació final el podeu consultar a través del següent enllaç.

Proper pas: votació popular 

Els projectes seleccionats en el Fòrum està previst que se sotmetin a votació popular en les properes setmanes, en un data encara per confirmar. S’habilitaran dues consultes: una, per escollir entre els 15 projectes referits al nucli urbà; i l’altre, per votar entre les quatre propostes que impliquen els barris del municipi. Al procés hi podran participar totes aquelles persones empadronades al municipi majors de 16 anys.