L’Ajuntament convida els veïns a participar activament dijous 7 de juny del Fòrum Ciutadà de Priorització on s’escolliran els projectes que se sotmetran finalment a votació popular. La sessió és oberta a tota la ciutadania i es durà a terme a la Sala d’Actes del CTC a partir de les 19 h. Consulta aquí el llistat de propostes vàlides i desestimades.

Aquest mes de juny, la primera convocatòria de Pressupostos Participatius de l’Ajuntament de Masquefa impulsada de forma pionera al municipi per la Regidoria de Participació Ciutadana encara la seva fase definitiva.

Actuacions vàlides i desestimades

Tècnics municipals han dut a terme durant les darreres setmanes un exhaustiu anàlisi i treball de les prop de 90 propostes ciutadanes presentades amb l’objectiu de seleccionar aquelles que compleixen els requisits tècnics i econòmics (un total de 32) i descartar aquelles actuacions que no complien algun dels requisits (estar referides a temes de competència municipal, no contradir plans aprovats per l’Ajuntament, ser viables tècnicament i econòmica, respectar el marc jurídic i legal i ser considerades una inversió).

El llistat complet de propostes vàlides i desestimades, així com la seva justificació, el podeu consultar a través del següent enllaç.

Proper pas: Fòrum Ciutadà de Priorització

Les 32 actuacions que han complert els requisits tècnics i econòmics exigits formaran part el proper dijous 7 de juny (19 h.) del Fòrum Ciutadà de Priorització, on tots els veïns que hi participin podran escollir, d’entre les 32 actuacions, un nombre determinat de projectes que se sotmetran finalment a votació popular. La sessió és oberta a tota la ciutadania i es durà a terme a la Sala d’Actes del CTC.

L’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, fa una crida a la participació i assegura que “al llarg de tota la convocatòria els masquefins han respost molt positivament a la crida. Ara toca retornar tot aquest esforç i compromís dels veïns oferint un nou espai obert de debat on compartir i decidir aquelles accions que poden representar un salt qualitatiu quan a benestar per a la nostra vila”.

Així, aquells projectes seleccionats en el Fòrum se sotmetran posteriorment a votació popular. A la consulta hi podran participar totes aquelles persones empadronades al municipi majors de 16 anys. En aquest sentit, el consistori es compromet a integrar en el pressupost 2018 les propostes més votades fins a esgotar la partida de 100.000€.

Per a més informació podeu consultar el web www.masquefaparticipa.cat.