L’Ajuntament aprofitarà la trobada per detallar els treballs de millora que s’han dut a terme i els que hi ha previstos al local social de la Societat Recreativa Unió Begudenca.

Dissabte 2 de març La Beguda Alta rebrà la visita institucional de la Directora general d’Administració Local, Rosa Vestit; coincidint amb la recent agregació del nucli a Masquefa, feta efectiva el passat 9 d’octubre del 2018 per part del Govern de la Generalitat de Catalunya.

Rosa Vestit participarà a les 18 h. d’una trobada oberta a la població al local social de la Societat Recreativa Unió Begudenca, on hi són convidats a participar tots els veïns de La Beguda Alta. En aquest sentit, durant la jornada el consistori masquefí traslladarà a la Directora general i a tots els assistents els treballs de millora que s’han dut a terme –entre ells, la restauració total de la teulada i la il·luminació i pintura de l’equipament- i quins n’hi ha de previstos a curt i mitjà termini al local de l’entitat durant la segona fase de remodelació de la instal·lació –amb una inversió de 130.000€-.

L’Ajuntament impulsa un pla de millores a La Beguda Alta

Mentrestant, al llarg de les properes setmanes és previst que el consistori presenti públicament als veïns de La Beguda Alta el Pla de Millora Urbana de La Beguda Alta impulsat per la Regidoria d’Urbanisme i que té com a objectiu definir i executar les principals actuacions a dur a terme a la zona durant els anys 2019, 2020 i 2021. El document s’està treballant de la mà de la Societat Recreativa Unió Begudenca, l’Associació de Veïns de La Beguda Alta i l’AMPA de l’Escola Vinyes Verdes.

Així, en el marc del Pla de Millora Urbana de La Beguda Alta l’Ajuntament ja ha arranjat el camí que connecta La Beguda Alta amb el Cementiri, s’ha renovat la il·luminació de la via pública amb l’adquisició de tecnologia LED, s’han plantat nous arbres a la zona del pàrquing, s’han restaurat i habilitat nous elements al parc del carrer dels Ametllers i s’ha contractat una empresa i un professional per al manteniment de l’espai públic.