Diumenge 25 de novembre, en el marc del Dia Universal dels Drets de l’Infant, s’inaugurarà el nou espai, que compta amb tres tobogans gegants i una zona de parkour.

Aquest mes de novembre, l’Ajuntament de Masquefa culminarà el projecte de millora dels parcs infantils del municipi -iniciat a principis d’aquest 2018- amb la inauguració pública del renovat parc de la Font del Roure.

L’acte de presentació tindrà lloc diumenge 25 de novembre, a partir de les 10:30 h., en el marc de la celebració de la festa popular en commemoració del Dia Universal dels Drets de l’Infant. Així, els assistents a la jornada seran els primers en gaudir dels tres nous tobogans gegants (dos de vuit metres; i un, de 18 metres) i l’espai de parkour que el consistori ha habilitat recentment a la zona en el marc del projecte d’arranjament dels parcs infantils que al llarg d’aquest curs ha implicat a una vintena d’espais de tot el municipi.

Enrique Gómez, regidor de Parcs i Jardins, convida als veïns a gaudir de la inauguració i explica que les tasques dutes a terme al parc tenen com a objectiu “diversificar l’oferta lúdica infantil i oferir unes instal·lacions segures i adaptades a les necessitats dels veïns”.