El municipi s’adhereix un any més al Dia Universal dels Drets de l’Infant amb l’organització diumenge 25 de novembre d’una festa popular al renovat parc de la Font del Roure.

L’Ajuntament de Masquefa, amb la voluntat de refermar la seva aposta prioritària per la sensibilització, promoció i defensa dels drets dels infants, es torna a sumar enguany a la commemoració del Dia Universal dels Drets de l’Infant, una diada anual per difondre sensibilitzar a la població sobre els drets de la infància.

Diumenge 25 de novembre, el consistori, el Centre d’Esplai Giravolt i la Fundació Catalana de l’Esplai organitzen al remodelat parc de la Font del Roure una festa popular per reivindicar el dret al lleure dels infants i per posar de manifest el paper cabdal que aquest té en el desenvolupament i en l’educació dels nens i nenes.

De les 10:30 h. a les 13:30 h. se celebraran en aquesta zona del municipi diverses activitats lúdiques, culturals i reivindicatives amb l’objectiu de fomentar, des d’un ambient de diversió familiar, una reflexió sobre els drets dels infants. Així, entre les propostes hi haurà la inauguració dels nous tobogans del parc, un esmorzar popular, jocs, tallers, música en directe i la lectura d’un manifest. Aquell dia, a més, també es coneixerà el veredicte dels concursos de Dibuix i d’Instagram organitzats per l’AMPA de l’Institut de Masquefa.

En l’organització d’aquesta festa s’hi han sumat també les AMPA de l’Institut de Masquefa i de l’escola Font del Roure, el Club Patinatge Artístic Masquefa, l’Associació Gimnàstica Masquefa, l’Aula Musical l’Alzinar Cal Tenas i l’Associació Txaranga Drac.

Concurs de Dibuix de l’AMPA de l’Institut de Masquefa

D’altra banda, el consistori convida els veïns a participar fins al 19 de novembre del primer Concurs de Dibuix; que pivotarà al voltant del Dia Universal dels Drets de l’Infant. La convocatòria va dirigida a joves nascuts entre el 2001 i 2006 i els treballs s’han de presentar al Casal de Joves.

Consulta les bases del certamen.

 

Concurs d’Instagram de l’AMPA de l’Institut de Masquefa

Finalment, dissabte 25 de novembre també es coneixeran els guanyadors de la primera edició del Concurs d’Instagram. Les fotografies candidates es podran presentar fins al 22 de novembre utilitzant l’etiqueta #concursdretsampa i @ampainstitutmasquefa.

Consulta les bases del certamen.