La Policia Local ha procedit al tancament temporal d’un local per l’incompliment reiterat de les normes de seguretat vigents.

Malgrat que la gran majoria de bars i restaurants de Masquefa compleixen les normes de seguretat i restriccions vigents dictades pel Procicat -entre elles, horari d’obertura, aforament limitat, separació de taules de dos metres entre sí o extremar les mesures higièniques-, s’ha detectat que hi ha alguns establiments que no ho fan, posant en risc la salut pública.

Per aquest motiu la Policia Local ja ha aixecat diferents actes de sanció i aquesta setmana s’ha procedit al tancament temporal d’un local per l’incompliment reiterat de la normativa.

En aquest sentit, el consistori demana al sector que actuï amb responsabilitat, ja que les mesures sanitàries es prenen per prevenir el contagi de la Covid-19 i no es pot posar en risc la salut de les persones per mantenir el negoci. També es demana a la població que si detecten que a l’establiment on estan consumint no es respecten les mesures, que marxin del lloc per no posar-se en risc i que ho denunciïn a les autoritats.

Mesures que han de complir bars, restaurants i cafeteries a partir de dilluns 8 de febrer

  • Obertura de 07.30 a 10.30 h per esmorzar i de 13 a 16.30 h per dinar.
  • Se suspenen els sopars a l’establiment, excepte la recollida de menjar per emportar fins a les 22 h i el repartiment a domicili fins a les 23 h.
  • Terrasses: obertes, amb una distància mínima senyalitzada de 2 metres entre comensals de taules o agrupacions de taules diferents. Limitació de 4 comensals per taula o agrupacions de taula, excepte que es tracti de grups bombolla.
  • Interiors: oberts amb el 30% de l’aforament, amb bona ventilació natural o forçada i amb una distància mínima de 2 metres entre comensals de taules o agrupacions de taules diferents. Limitació de 4 comensals per taula o agrupacions de taula, excepte que es tracti de grups bombolla.