La reunió, que va tenir lloc el 13 de setembre, va servir per posar en comú la preocupació i traçar una estratègia per resoldre la problemàtica.

L’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, es va reunir amb els alcaldes de la resta de municipis que formen part de l’Anoia sud –el d’Hostalets de Pierola, Gerard Parcerisas, i el de Piera, Jordi Madrid–per tal de traçar una estratègia comuna per reduir l’accidentalitat de la B-224.

La reunió, que va tenir lloc el passat 13 de setembre, va permetre dibuixar un objectiu comú que passa per minimitzar els accidents de trànsit a la B-224 de Martorell a Capellades, en especial entre els barris de Can Bonastre i Can Mas de Piera, i millorar les carreteres i els accessos a la zona.

El reclam popular i la necessitat urgent de revisar aquest tram de carretera han fet que es demani una reunió de caràcter urgent amb la Generalitat de Catalunya. Així mateix però, també s’ha acordat demanar una segona reunió amb la delegació del govern espanyol per tal de conèixer l’estat del projecte de la B-40 (4t cinturó), que ha de desviar part del trànsit en el seu pas pels municipis de l’Anoia sud i que està pendent d’execució des de fa anys.

La trobada entre els tres alcaldes, produïda sense precedents, ha demostrat unitat i força per tal de buscar una solució col·lectiva i forçar les administracions que tenen la competència d’aquestes carreteres a donar resposta.