L’Assemblea General de la Mancomunitat Intermunicipal de La Beguda Alta també ha aprovat un projecte de millora del local social de la Societat Recreativa Unió Begudenca.

L’Ajuntament segueix donant passos efectius per garantir la prestació dels serveis bàsics als veïns de La Beguda Alta un cop feta efectiva, el passat 9 d’octubre de 2018, l’agregació del nucli al municipi de Masquefa. En aquesta línia, l’Assemblea General de la Mancomunitat Intermunicipal de La Beguda Alta celebrada dijous 9 de maig ha aprovat dos projectes que tenen com a objectiu donar un salt qualitatiu quant a benestar del conjunt dels veïns i reforçar i potenciar la idiosincràsia i la identitat pròpies del nucli i dels seus residents.

L’Escola Vinyes Verdes incorpora a la seva oferta el primer cicle d’educació infantil

Entre els acords presos per l’Assemblea General de la Mancomunitat Intermunicipal de La Beguda Alta hi ha l’habilitació, a partir del curs 2019-2020, d’una aula mixta de P1 i P2 a l’Escola Vinyes Verdes. Així, amb aquesta actuació s’aposta per ampliar significativament l’oferta educativa i formativa del centre, que fins ara només comptava amb línies d’infantil i de primària.

Les preinscripcions escolars per al primer cicle d’educació infantil a l’Escola Vinyes Verdes obriran a partir de la setmana del 13 de maig i estaran reservades, exclusivament, per als infants empadronats en l’àmbit de la Mancomunitat de La Beguda Alta. En aquest sentit, el consistori informarà puntualment sobre les dates, horaris i lloc on realitzar la preinscripció.

Noves millores al local social de la Societat Recreativa Unió Begudenca

Finalment, el segon punt de l’ordre del dia tractat per l’Assemblea General de la Mancomunitat Intermunicipal de La Beguda Alt ha estat l’aprovació de la segona fase de remodelació del local social de la Societat Recreativa Unió Begudenca.

L’actuació, amb un pressupost de 150.000€ i inclosa en el Pla de Millora Urbana de La Beguda Alta, compta amb una subvenció de la Diputació de Barcelona per valor de 100.000€ i permetrà donar continuïtat als treballs d’arranjament duts a terme a l’edifici al llarg dels darrers mesos; entre ells, la restauració total de la teulada i la il·luminació i pintura de l’equipament.