Policia Local

La principal tasca de la Policia Local és vetllar per la seguretat i donar serveis de prevenció, assistència, mediació i formació.

Ofereix un servei de qualitat basat en la proximitat i la responsabilitat, la professionalitat i l’eficiència coordinadament amb el Cos de Mossos d’Esquadra, i des de finals del 2004 estem integrats en el Sistema d’Informació Policial (SIP-NIP), una eina que fa possible la unificació de sistemes procediments i informació entre els cossos Policials

Destacats

SERVEIS

Què fem?

L’organització interna és encapçalada per la Prefectura i configurada en tres àrees: Seguretat Ciutadana, Trànsit i Judicial.

Àrea de Seguretat Ciutadana

La principal missió d’aquesta Àrea és vetllar per la seguretat del municipi, desenvolupar funcions genèriques de prevenció i garantir un òptim nivell de reacció davant les emergències.

Àrea de Trànsit

Tots els agents participen plenament desenvolupant funcions de control de la disciplina viària i de prestació d’auxili i assistència davant dels accidents de trànsit.

Àrea Judicial

Trobem l’Oficina de Recollida de Denúncies, d’Atenció a la Víctima i la Unitat d’Investigació. Aquestes unitats realitzen recollida de denúncies, instrucció d’atestats, elaboració d’informes, protecció de víctimes, seguiment de casos de violència d’àmbit familiar i investigació policial.

DRAGAlert

La Policia Local de Masquefa ofereix als comerços un servei d’emergències.

DRAGAlert és una aplicació gratuïta per a telèfons mòbils i tauletes Android, a través de la qual es posa a disposició un botó virtual que en polsar-lo genera un senyal d’emergència a la central de la Policia Local indicant la ubicació fixa de la persona que està demanant ajuda.

‘DRAGAlert’ només es podrà utilitzar en cas de:

· Robatoris amb violència i intimidació.
· Robatoris amb força en les coses.
· Situacions de greu alteració d’ordre públic (agressions, baralles…).
· Situacions de risc per a les persones.
· Teleassistència.

Per realitzar l’alta cal adreçar-se a la Policia Local i omplir el formulari corresponent.
L’aplicació es pot descarregar mitjançant la ‘Playstore’ des del telèfon mòbil o la tauleta.

Zona Blava

La zona blava funciona a diversos carrers del casc urbà i en horari de de dilluns a dissabte (no festiu) de 8a 14h i de 17 a 20h.

Diumenge i festius de 9 a 14h.

Estacionament màxim limitat a 1 hora.

Obligatori indicar l’horari d’arribada. A l’Ajuntament i les dependències de la Policia Local es pot adquirir discs d’horaris.

TRÀMITS

Tràmits de la Policia Local

La Policia Local de Masquefa ofereix a tots els ciutadans i usuaris de la via pública la possibilitat d’ informar-se i, en alguns casos, fins i tot de sol·licitar alguns tràmits per Internet (mitjançant la web de l’Ajuntament de Masquefa). També es pot fer a través del telèfon 012 d’informació i atenció al ciutadà. Això permet estalviar temps a l’interessa’t i apropar l’Ajuntament als ciutadans i ciutadanes. La tramitació per Internet es pot fer des de qualsevol ordinador connectat a la xarxa Internet.

Documents d'Interès

Webs d'Interès

Protecció Civil

Ser Voluntari de Protecció Civil, suposa treballar SOLIDÀRIA i ALTRUISTAMENT per a protegir als altres davant aquelles catàstrofes o calamitats que puguin succeïr al nostre poble i treballar sense descans fins a restablir la normalitat després de qualsevol emergència.

Webs d'Interès

proteccio-civil-Masquefa

Agrupació de Defensa Forestal de Masquefa

L’Agrupació de Defensa Forestal de Masquefa (ADF) és una entitat sense ànim de lucre que pretén conjuntament amb l’Ajuntament de Masquefa, els propietaris i els voluntaris, desenvolupar una tasca de conservació del nostre patrimoni natural i protecció davant del risc d’incendi forestal.

Webs d'Interès

ADF-Masquefa

Equipaments

Actualitat

Contacte

Regidoria de Governació

Adreça: C/ Major, 93
Telèfon: 93 772 50 30

Correu electrònic:

policia@masquefa.net

    Responsable del tractament: Ajuntament de Masquefa

    Finalitat del tractament: Base de dades per contacte, informació i resposta al vilatà

    Legitimació: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679)

    Destinataris: Ajuntament de Masquefa

    Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic: masquefa@diba.cat