Setze equips es disputaran aquest divendres i dissabte les 24 Hores de Futbol Sala de Masquefa, una maratoniana competició organitzada pel Futbol Sala Espardenya amb el suport de l’Ajuntament. Entre els competidors destaquen 9 equips de Masquefa: Can Pa, Gamper Sport, Cebollinos, GrupTDE.com, Koreanos, Family’s Football, Bar Pepinazo, Tokaitos i Paketes. També hi participaran Tron Tacas, Bar Músico Loco, Banda Sorpresa i Los Mininas (de Sant Andreu de la Barca), Vent Mestral (de Sant Feliu de Llobregat), el vigent campió, el K-peones (de Capellades) i Taxi Moreno (d’Esparreguera).

Les 24 Hores de Futbol Sala d’aquest 2012 es jugran aquest divendres i dissabte,dies15 i 16 de juny. El torneig donarà el tret de sortida el divendres a les 7 de la tarda i es preveu que s’acabarà el dissabte al voltant de les 8.

Els setze equips participants a les 24 Hores de Futbol Sala de Masquefa, que arriben a la 28a edició, quedaran enquadrats en quatre grups de quatre, on tots disputaran un mínim de tres partits. Els dos primers classificats de cada grup disputaran la fase d’eliminatòries, que constarà de quarts de final, semifinals i final.