Tot a punt per a la quarta edició del Trofeu Vila de Masquefa de futbol. Aquest cap de setmana, dissabte 14 i diumenge 15 de juny, la vila tornarà a acollir aquesta gran festa del futbol base, en què prendran part fins a 17 clubs catalans. En total 44 equips jugaran disputaran fins a 50 partits entre quests dos dies.

Des de les 9 del matí fins a les 9 del vespre, clubs de renom i prestigi com l’Espanyol, el Cornellà, el Santboià, l’Hospitalet, el Sant Andreu de la Barca, el Prat i l’Espluguenc seran a Masquefa per competir pel triomf en diverses categories de futbol base: promeses, prebenjamí, benjamí, aleví, fèmines infantil aleví, infantil, cadet i juvenil. A més, també hi haurà apartat d’amateur i de veterans.

Els acompanyaran l’Inclesa Molins, l’Almeda, l’Òdena, el Cervelló, la Pobla de Claramunt, l’Hortonenc, el Base Espirall Les Clotes de Vilafranca, el Sant Esteve Sesrovires, el Vilanova i la Geltrú i els amfitrions, el FC Masquefa.

El club masquefí participarà en totes les categories, amb 1 equip en promeses, 3 en prebenjamins, 2 en benjamins, alevins i fèmines infantil, i 1 en les categories aleví, infantil, cadet, juvenil, amateur i veterans.