210 persones es van equipar diumenge amb xandall i calçat esportiu per participar en la tercera Cursa Popular de Masquefa, organitzada per l’Ajuntament amb motiu de la Festa de l’Esport, que se celebra el 6 de juny. Els participants van passar una bona estona i, a la vegada, van poder comprovar els saludables beneficis que comporta la pràctica de l’esport.

Al marge de l’elevada participació, la cursa va destacar també per atraure participants de totes les edats, des de nens i nenes fins a gent gran. Alguns van optar també per córrer els 2,4 quilòmetres de la cursa en família, i fins i tot hi va haver qui ho va fer en companyia del seu animal domèstic.

Els corredors van quedar enquadrats en quatre categories (benjamí, infantil, júnior i sènior), cadascuna d’elles amb modalitat masculina i femenina. L’Ajuntament va lliurar un diploma als tres primers classificats masculins i femenins de cada categoria. De tota manera, el més important no era guanyar sinó participar, ja que es tracta d’una cursa familiar i oberta a tothom que pretén fomentar la pràctica de l’esport per a mantenir-se en un bon estat de forma. Tots els participants van ser obsequiats amb una samarreta.

 

L’Ajuntament agraeix la col·laboració en la cursa de Cal Rafel, La Pera, Fruiteria Yolanda,  Condis, Gamper Sport, Policia Local i Protecció Civil.

Guanyadors de la III Cursa Popular
Benjamí (fins als 6 anys)

Masculí:
1. Blai Ros
2. Òscar García
3. Gerard Rubiales

Femení:
1. Laia Castaño
2. Aina Nieto
3. Judit Martín

Infantil (de 7 a 10 anys)

Masculí:
1. Marcos Martín
2. Ruben García
3. Adrian Castaño

Femení:
1. Natalia Recio
2. Nania Madariaga
3. Judith Llanes

Juvenil (d’11 a 14 anys)

Masculí:
1. Adrià Montero
2. Eric Merchan
3. Felip Aguilera

Femení:
1. Júlia Sousa
2. Lorena Ortíz
3. Elena Méndez

Sènior (a partir de 15 anys)

Masculí:
1. Abdel Hsaya
2. Oriol Rodríguez
3. Josep Mestres

Femení:
1. Gemma Afonso
2. Laura Alcaraz
3. Margui Alcaraz