Fins a 230 persones es van calçar, diumenge, les esportives, per participar en la doble cursa que es va celebrar a la vila amb motiu de la Festa de l’Esport: la Cursa Popular de Masquefa, que arribava a la setena edició, i la Cursa Popular de Can Parellada, que compta ja amb un bagatge de quinze edicions.

Ambdues proves es van disputar simultàniament i van començar i acabar al pavelló poliesportiu, tot i que les distàncies van ser diferents. En el cas de la Cursa Popular de Masquefa els participants van recórrer 2,2 quilòmetres, mentre que en la Cursa Popular de Can Parellada van haver d’esforçar-se més i completar fins a 5,6 quilòmetres.

Però, més que no pas competir, els 230 participants –entre els quals n’hi havia de totes les edats: nens, joves, adults i gent gran- van voler passar una bona estona en companyia d’amics i familiars mentre practicaven un hàbit saludable com fer esport.

La cursa va deixar algunes imatges curioses, com ara les dels corredors que van voler fer-la arrossegant els cotxets dels seus fills petits, o els que van córrer acompanyats dels seus animals domèstics.

Els organitzadors, l’Ajuntament i l’Associació de Propietaris de Can Parellada, van voler reconèixer l’esforç a tots els participants regalant-los una samarreta. També hi va haver trofeus per als tres primers classificats de cada categoria.

Classificacions

Benjamí masculí
1. Oriol Pamos
2. Oriol Cabeza
3. Sergio Costa

Benjamí femení
1. Vega Bravo
2. Laia Ariza
3. Noa Pozo

Infantil masculí
1. Jan Munné
2. Jordi Pamos
3. Pol Arévalo

Infantil femení
1. Paula Cruz
2. Noemí Bello
3. Ania Gómez

Júnior masculí
1. Marcos Martí
2. Adrià Pastor
3. Àlex Llucia

Júnior femení
1. Aroney González
2. Zian Carbonero
3. Erica Alfonso

Sènior masculí
1. Adrià Castaño
2. Bernet
3. Ivan Pérez

Sènior femení
1. Berta Sagués
2. Sandra Marches
3. Aida Caneda

Cursa de Can Parellada (masculí)
1. David Sarrés
2. César García
3. José María Piqueras

Cursa de Can Parellada (femení)
1.Creu Palacín
2. Elisabet Galiano
3. —