El portal www.ctc.masquefa.net llueix una profunda renovació d’imatge coincidint amb la celebració del seu 10è aniversari.

Aquest mes de maig ha vist la llum una de les grans sorpreses i novetats que el Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa tenia preparades enguany amb motiu de la commemoració del seu 10è aniversari d’implantació al municipi: la renovació del seu espai web www.ctc.masquefa.net.

I és que el portal digital de l’equipament ha estat sotmès al llarg de les darreres setmanes a una actualització integral, tant a nivell de continguts com a nivell visual, amb l’objectiu de millorar i facilitar als usuaris la seva navegació.

Així, el nou web del CTC compta amb una estètica totalment renovada, neta, clara i entenedora inspirada en la imatge del 10è aniversari; i amb un disseny centrat en l’usuari. A més, és plenament adaptatiu a tot tipus de dispositius mòbils i integra les diferents xarxes socials on hi té presència amb un perfil oficial, material audiovisual, les notícies vinculades a l’equipament i l’ampli catàleg de serveis que s’hi presten.