25 nens i nenes d’entre 4 mesos i tres anys han iniciat aquesta setmana el curs a la nova llar d’infants que l’Ajuntament de Masquefa ha fet a La Beguda.
 
Es tracta d’un fet històric, ja que fins ara La Beguda no disposava de llar d’infants i els pares havien d’escolaritzar els seus fills en centres de poblacions veïnes.
 
A més, l’obertura d’aquesta nova llar d’infants fa que cap nen i nena de Masquefa es quedi sense plaça aquest curs.
 
El nou centre educatiu va obrir portes dilluns i durant aquest primers dies l’activitat ha transcorregut amb total normalitat. Està previst que en els mesos vinents s’incorporin al centre uns altres cinc infants, amb la qual cosa s’ompliran les 30 places de les quals disposa. A la llar d’infants els nens i nenes participen en activitats que els permeten la descoberta d’un mateix i de l’entorn natural i social i l’aprenentatge de les intercomunicacions i el llenguatge.
 
Dues aules
El nou equipament s’ha fet en un temps rècord: ja que en només dos mesos l’Ajuntament de Masquefa ha reformat íntegrament tot l’exterior i l’interior de l’antiga escola Francesc Mata i Sanghés per convertir-la en la llar d’infants. El centre disposa de  dues aules, amb dormitoris i una zona d’aigua compartida, un despatx, serveis adaptats i una cuina office. Properament es farà la inauguració oficial del centre.