El 12 de juny, 2a edició del Ràdio Masquefa Fashion Day, una desfilada de moda local amb fins benèfics.

L’emissora municipal, amb la col·laboració de l’Ajuntament i Bijapi Produccions i Edicions Artístiques, ha organitzat per al diumenge 12 de juny el Ràdio Masquefa Fashion Day, una passarel·la de moda que té un doble objectiu: promocionar i donar a conèixer els comerços locals de roba i complements, i recollir fons per a l’associació masquefina Alma, entitat que defensa els drets i la dignitat de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Cada any es recapten diners per a aquesta associació, i es destinen a algun projecte. Enguany aniran destinats a l’adquisició d’una cadira elèctrica per al Marc, un noi de 9 anys de Masquefa.

L’associació i l’emissora municipal, conjuntament amb l’Ajuntament, han començat paral·lelament una campanya de recollida de taps amb la mateixa finalitat. Els taps de plàstic es poden dur a l’ajuntament, al CTC i al local de Ràdio Masquefa.

La passarel·la es farà al pati de La Fàbrica Rogelio Rojo a partir de les 8 de la tarda, i els comerços masquefins hi mostraran col·leccions per aquest estiu. Hi participaran Sueños de Frida, Anna, Cuc de Seda, Igual Roba i Complements, la perruqueria Hortènsia, Opticalia i la maquilladora Magalý Muñoz. També hi haurà diverses sorpreses.

Per tal de recollir fons per a l’associació Alma, tots els qui hi assisteixin hauran de pagar 1 euro per entrar-hi. Tots els fons recaptats es destinaran íntegrament a l’associació.