El passat dia 2 de juny vam celebrar a Masquefa la 4a. Fira Masquefa de la Infància i la Joventut amb una notable afluència de públic i un alt grau de participació ciutadana.

La Fira ha estat un lloc de trobada, col·laboració i cohesió entre entitats locals, on s’han canalitzat les actuacions i activitats que aquestes adrecen als infants i als joves. Alhora, aquests infants i joves han gaudit d’un dia de coneixement, relació, participació, emoció, diversió, ….

Un esdeveniment d’aquestes característiques ha estat possible gràcies a l’esforç i al treball transversal dels organitzadors, les associacions de mares i pares dels centres escolars i l’ajuntament; a la col·laboració i participació de totes les persones i entitats, que han muntat un estand i/o han organitzat una activitat; i al recolzament dels patrocinadors, amb les seves aportacions econòmiques i/o als seus obsequis.

L’organització està realment satisfeta de la feina feta, agraïda per la participació de tots, i sobre tot, de sentir a un poble content.

Entre tots, ho hem aconseguit!!!.