Aquest diumenge, 27 de setembre, se celebren les Eleccions al Parlament de Catalunya 2015. A Masquefa estan convocats a les urnes un total de 6.171 veïns.

Dos col·legis electorals
Els electors masquefins podran exercir el seu dret a vot en dos col·legis electorals. Els veïns del casc urbà de Masquefa i les urbanitzacions Can Parellada, Can Valls, El Maset i Can Quiseró podran votar al col·legi electoral que s’habilitarà a l’escola El Turó (C/ Santa Clara, 30, de Masquefa).

Els veïns de La Beguda Alta empadronats a Masquefa podran votar al col·legi electoral situat a la Llar d’Infants Municipal Francesc Mata i Sanghés (al carrer dels Horts, 50, de La Beguda Alta).

Els col·legis estaran oberts de les 9 del matí a les 8 de la tarda ininterrompudament. Per votar cal dur l’original del DNI, el passaport o el carnet de conduir.

A tot Catalunya estan cridats a les urnes més de 5 milions i mig de catalans. El Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat ha habilitat un enllaç a la seva pàgina web amb tota la informació sobre les eleccions del 27S (www.parlament2015.cat)

Servei gratuït de bus municipal
Durant tota la jornada electoral d’aquest diumenge, l’Ajuntament posarà en marxa un servei gratuït d’autobús per als veïns de Can Quiseró, El Maset i Can Parellada per desplaçar-se al col·legi electoral del Turó.

(Descarregueu-vos els horaris i trajectes del bus)

Segueix els resultats electorals a Ràdio Masquefa
D’altra banda, Ràdio Masquefa (91.6 FM) emetrà, a partir de les 8 de la tarda i fins al punt de la mitjanit, un programa especial de les eleccions produït per La Xarxa. L’especial 27S arrancarà tant bon punt tanquin els col·legis electorals, amb el resultat de l’enquesta als electors feta a peu d’urna i l’anàlisi amb una taula d’experts.

Després hi haurà un bloc informatiu amb connexions amb les diferents emissores locals que segueixen la jornada electoral al seu municipi, entre aquestes Ràdio Masquefa, així com l’escrutini dels resultats i les opinions d’una segona taula d’analistes. També es recolliran les reaccions i compareixences dels líders polítics i institucionals, amb connexions amb les emissores locals participants.