L’entitat Dones amb Empenta torna a convocar el Concurs de fotografia ‘Com ens veiem les dones?’, que arriba a la novena edició. El concurs es dedica aquest any a un tema molt especial: ‘Nosaltres i L’herència femenina’.  (Consulteu les bases)

La temàtica ha estat escollida per primera vegada mitjançant un procés participatiu, en un fòrum de propostes obert al facebook de Dones amb Empenta. A més, es tracta d’un tema molt apropiat per a reflexionar sobre tot allò que ens han tramès les nostres mares, àvies i altres dones al llarg del temps, entenent que en bona part som el que som gràcies a elles, a la seva lluita, expectatives, desitjos, coneixements i/o experiència. La proposta de Dones amb Empenta és que hi pensem, ho identifiquem i agafem la càmera fotogràfica per a explicar-ho.

El concurs s’adreça a totes les dones, sense distinció d’ edat ni de procedència. L’objectiu és fomentar la participació de totes en una activitat ludicocultural que permeti expressar-se sobre el tema proposat a través d’un llenguatge artístic i a l’hora accessible.

Les fotografies s’han de lliurar a l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, fins el 14 de març.

L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc el dissabte 19 de març, dins del programa d’activitats de la comarca per commemorar el 8 de març, dia de la Dona. Serà a les 19.00h, a l’Ajuntament de Santa margarida de Montbui, on també s’inaugurarà l’exposició de les concursants.

Per a més informació sobre la convocatòria, podeu trucar al telèfon de Dones amb Empenta (93 804 54 82) o escriure al correu electrònic a.donesambempenta@gmail.com