Un any més l’Ajuntament organitza el Casal d’Estiu per facilitar a les famílies un recurs que les ajudi a conciliar els horaris de la feina amb el temps de vacances escolars dels fills i filles. Aquest temps de vacances escolars serveix als nens i nenes per gaudir del temps de lleure en companyia d’altres infants, per descobrir nous racons de l’entorn més proper i tenir contacte amb la natura, i per aprendre coses noves mitjançant els jocs, els tallers i les nombroses activitats que els monitors i monitores els preparen per a aquests dies.

(Descarregueu-vos el tríptic informatiu)

A qui s’adreça i què ofereix?
Amb el títol ‘GiraEstiu2013’, el Casal d’Estiu s’adreça a nens i nenes que hagin cursat durant el curs 2012-2013, entre P3 d’ Educació Infantil i 6è d’ Educació Primària, és a dir, infants nascuts entre el 2001 i el 2009.

És una activitat per gaudir de l’estiu, de les amistats, del joc i per fer nous aprenentatges en un entorn obert i en contacte amb la natura. Durant cinc setmanes ofereix als infants la possibilitat de realitzar activitats de lleure a prop del seu entorn habitual , en una època de l’any especial i plena de recursos. També és un espai on els nens i nenes van a divertir-se i a compartir experiències amb altres infants, mentre realitzen activitats enriquidores i adaptades a les diferents edats.

Lloc, dates i horaris
El Casal d’Estiu d’aquest 2013 es farà del 25 de juny al 26 de juliol a l’escola El Turó de Masquefa. Els dies 22 i 23 de juliol no hi haurà Casal per ser Festa Major.

L’horari serà de dilluns a divendres de 9 a 13.30h. S’establiran serveis complementaris que ampliaran aquest horari en funció de les necessitats de cada família: acollida (de 8 a 9h), menjador (de 13.30 a 15.30h) i acollida de tarda (de 15.30 a 17h)

Bonificacions
L’Ajuntament bonificarà el 15% sobre el preu establert del Casal de matí a tots els infants empadronats a Masquefa i als del nucli de La Beguda Alta empadronats al municipi de Masquefa.

Els participants podran triar les dates que millor s’ajustin a les seves necessitats en funció a les setmanes proposades, que són indivisibles.

Inscripcions
Les inscripcions es faran del 20 al 24 de maig a l’Àrea de Serveis Personals –Torre dels Lleons (C/ Crehueta, 33), de dilluns a divendres, de 9.30h a 12.30h i de 17h a 20h. També es poden fer online al correu electrònic giraestiu@gmail.com. Podeu descarregar-vos la fitxa d’inscripció a www.masquefa.cat, al destacat Casal d’Estiu 2013.

La gestió del Casal d’Estiu d’aquest any anirà a càrrec del Centre d’Esplai Giravolt. Com cada any l’Ajuntament ha fet un concurs per tal d’adjudicar a una empresa o entitat del sector del lleure la gestió d’aquesta activitat.

Vols ser monitor/a?
L’Esplai Giravolt, com a entitat gestora del Casal d’Estiu, s’encarrega de la selecció de l’equip de monitors i monitores. Si esteu interessats/des en formar-ne part, heu d’enviar, abans del 17 de maig, el vostre currículum vitae a: giraestiu@gmail.com. També es necessita un/a socorrista titulat/da.