L’Ajuntament de Masquefa i la Societat Recreativa i Cultural L’Alzinar han arribat a un acord per tal que els usuaris de les piscines del municipi -una de municipal i l’altra propietat de l’entitat- les puguin fer servir sota les mateixes tarifes i abonaments durant la temporada d’estiu. La piscina municipal de Masquefa va obrir les seves portes el juliol de 2015, sumant-se a la oferta d’oci estiuenc que ja oferia el recinte de l’Alzinar des de fa més de mig segle.

L’acord comportarà el lloguer, per part de l’Ajuntament, de la piscina de l’Alzinar durant entre aquest mes de maig i final d’any. El consistori, a través de l’empresa municipal Masquefa Impulsa S.L. -que ja gestiona la piscina municipal-, abonarà 6.000 euros a l’entitat i es farà càrrec tant de les despeses del funcionament com de l’obertura d’un nou accés que eliminarà les barreres arquitectòniques existents actualment.

El conveni el van signar per part de la Junta de l’Alzinar, Francisco Moral, i l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, que celebren el benefici que suposarà aquest acord per als usuaris de les piscines del municipi.

Per part de l’Alzinar, la gestió s’ha impulsat a través d’una comissió específica dedicada a la gestió de la piscina del seu recinte, ubicat a la Plaça de l’Estació. L’entitat ha iniciat un procés per organitzar-se en seccions dins de la mateixa entitat, amb una estructura i funcionament independents. La comissió de socis responsable de la piscina, presidida de forma conjunta, està formada per Manel Ferrer Peixó, Angel Matas López, Angel Cejudo Soler, Jordi Sabi Mercader, Albert Almirall Tubella, David Tomàs Estruch, David Matas Benet, Francesc Estruch Canal, Isaac Parés Ferrer.