L’Ajuntament convida als veïns a participar els dies 10 i 11 de setembre dels diferents esdeveniments organitzats per la Comissió 11 de Setembre, amb la col·laboració del consistori i de la Societat Recreativa i Cultural L’Alzinar.

Masquefa ja es prepara per celebrar, un any més, la Diada Nacional de Catalunya. Enguany, el municipi se sumarà a la festivitat amb l’organització dimarts 10 de setembre d’un variat programa d’activitats lúdiques, culturals i reivindicatives.

L’activitat començarà a les 19 h, amb una encesa de bengales i una xocolatada a la plaça de l’Estació en el marc dels actes de celebració del 25è aniversari de la Colla de Diables Pixafocs i Cagaspurnes. A continuació, a les 21 h, tindrà lloc un concert a càrrec de la Cobla Mar i Cel al passeig Onze de Setembre i també es podrà gaudir de l’encesa de 131 agulles de Montserrat en una acció titulada “Llum i Llibertat”. A les 21.30, actuarà la Coral L’Alzinar i es durà a terme l’ofrena floral a càrrec de les entitats i dels particulars.

Ja a les 22.15 h, hi haurà un ball de la Colla de Bastoners, una cremada dels Diables i l’encesa de torxes. Posteriorment, a les 22.30 h, començarà la Marxa de Torxes pels carrers Major i de les Escoles i la plaça de l’Estació. I la jornada clourà a partir de les 23 h amb coca i cava a la plaça de l’Estació i el concert de Catfolkin.

Desplaçament a Barcelona

Finalment, dimecres 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) organitzarà des de Masquefa una sortida cap a Barcelona per a participar d’una manifestació a la capital catalana. La sortida està prevista a les 12 h des de davant del CAP.