Torna la caminada nocturna de la Castanyada

El Club Excursionista Anoia està preparant una nova edició de la caminada nocturna per a celebrar la castanyada. Es farà el dissabte 31 d’octubre a 2/4 de 9 del vespre. Com sempre, el recorregut no es desvetllarà fins el darrer moment. Els participants, a més, podran degustar unes calentes i fantàstiques castanyes i moniatos, que podran fer passar millor degustant-les amb mistela o bé llet amb cacau.

Dades a tenir en compte

Dia: dissabte 31 d’octubre

Hora: 2/4 de 9 del vespre

Lloc: Club Excursionista Anoia (Crehueta, 33 – davant Bar Serralet)

Preu: 1 €

Durada de la caminada: 2 hores i mitja aproximadament

Desnivell: 100 metres.

Material imprescindible: llanterna, aigua, calçat adequat i màquina fotogràfica. Impermeable en cas de pluja.

Com fer la preinscripció: Escriu un correu a ceanoia@hotmail.com indicant el nom, cognoms i edat de cadascun dels participants. També podeu passar els divendres de 7 a 9 del vespre pel local del Club Excursionista Anoia (Crehueta, 33 – davant del Bar Serralet). També és important confirmar la teva assistència uns moments abans de la sortida.

Horari especial al cementiri

El cementiri de Masquefa farà horaris especials perquè els masquefins puguin recordar els seus difunts. El cap de setmana de Tots Sants el cementiri obrirà de les 8 del matí a les 6 de la tarda de manera ininterrompuda.

A més, diumenge 1 de novembre, diada de Tots Sants, representants de l’Ajuntament faran, a les 11 del matí al cementiri, la tradicional ofrena floral i la lectura d’un poema davant la tomba dels soldats morts durant la Guerra Civil. L’acte comptarà amb una emotiva actuació musical a càrrec de l’Aura Porta, professora de  l’aula de música.