L’Ajuntament realitzarà al llarg del 2018 una posada a punt de la més de cinquantena de parcs infantils del municipi.

Després que durant aquest darrer trimestre del 2017 s’hagi efectuat una remodelació del parc infantil del local social d’El Maset i del parc de la Font de la Malesa, l’Ajuntament de Masquefa –a través de la Regidoria d’Urbanisme– impulsarà al llarg del 2018 un ambiciós projecte de millora dels 52 parcs infantils del municipi.

L’actuació, amb una inversió de 248.000€ -inclosa en el Pressupost municipal del 2018-, es durà a terme en diferents espais i consistirà en pintar, netejar i millorar la imatge dels elements i estructures ja existents i en la instal·lació de jocs renovats i nou arbrat.

El regidor Enrique Gómez comenta que “aquestes accions formen part de la cura que volem tenir per l’espai públic del poble i, encara que no siguin grans obres, són necessàries per garantir la seguretat dels nens i millorar la imatge dels parcs“.

Amb aquests treballs, l’Ajuntament pretén diversificar l’oferta lúdica infantil i oferir unes instal·lacions segures i adaptades a les necessitats dels veïns, tot reforçant així la condició d’aquestes no només com a recursos de lleure, sinó també com a espais de relació i convivència entre els infants.