El nou pavelló poliesportiu i la piscina coberta de Masquefa han fet un nou i important pas endavant. Després d’haver enllestit la requalificació dels terrenys on es farà aquest nou complex esportiu, l’equip de govern ha adjudicat ara la redacció del projecte del pavelló i la piscina a l’arquitecte Pere Santamaria.

D’aquesta manera l’actual equip de govern completa els deures i ho deixa tot a punt en espera que el Govern de la Generalitat obri la convocatòria de subvencions per a instal•lacions esportives. La Generalitat no ha convocat encara aquests ajuts després de tres anys de mandat.

L’Ajuntament no va poder optar a aquests ajuts en el mandat passat perquè els terrenys no estaven requalificats, actuació que ha dut a terme l’actual equip de govern.

El projecte preveu reordenar tota la zona del Parc del Turó per fer-hi un gran complex esportiu que inclourà un nou pavelló poliesportiu de més de 2.600 m2, la piscina coberta (de 2.300 m2) i un gran parc urbà, amb unes dimensions de gairebé 50 hectàrees, que tindrà un circuit per practicar esport a l’aire lliure.

47.000 euros per millorar l’actual pavelló

Mentrestant l’Ajuntament invertirà fins a 47.000 euros procedents d’una subvenció de la Diputació de Barcelona en la realització de diversos treballs de millora a l’actual pavelló poliesportiu, amb l’objectiu que aquest equipament garanteixi les millors condicions als equips i clubs que hi disputen les seves competicions.

Les millores consistiran en envernissar la pista, pintar-ne de nou la senyalització i condicionar els vestuaris. A més ja s’ha pintat tot l’interior del pavelló.