Centres educatius tancats

Davant del temporal de neu que afecta el país, l’Ajuntament ha decidit tancar tots els centres educatius de Masquefa i La Beguda, tant les llars d’infants com les escoles i l’institut.

A causa de la neu bona part del professorat no ha pogut assistir avui a classe. Les noves precipitacions anunciades per al dia d’avui també han fet decidir l’Ajuntament a ser previsors i no obrir els centres educatius per evitar que els alumnes hi poguessin quedar aïllats.

També s’ha suspès el servei de transport escolar.
 

Màquines excavadores

L’Ajuntament recomana que no se surti de casa ni s’utilitzi el vehicle si no és estrictament imprescindible. Quatre màquines excavadores treballen des de primera hora d’avui traient la neu dels carrers de Masquefa per fer-los transitables.
 

Estat de les carreteres i del servei de tren

Les carreteres també s’han vist afectades pel temporal de neu, tot i que en aquests moments es pot circular tant en direcció a Igualada com a Martorell. També la carretera cap a La Beguda és transitable.

De tota manera es recomana que no s’agafi el cotxe i que si és imprescindible s’extremin les mesures de seguretat i es condueixi amb molta precaució i amb marxes curtes.

Pel que fa al servei de tren, els Ferrocarrils de la Generalitat mantenen en marxa la línia entre Igualada i Barcelona, tot i que alguns trajectes acumulen retards de fins a 10 minuts.
 

Se suspenen els actes del Dia de la Dona

D’altra banda, l’Ajuntament ha suspès també les activitats programades per avui, dia 8 de març, amb motiu del Dia Internacional de la Dona. Així, aquesta tarda no es farà el cinefòrum, el berenar i la lectura del manifest que estava prevista per a les 6 de la tarda a la Sala Polivalent de la Rogelio Rojo.