El ràpid trasllat a l’Hospital de Martorell va resultar clau per salvar la vida a l’infant, que patia importants dificultats respiratòries.

El passat 22 de febrer, diversos agents de la Policia Local de Masquefa van intercedir de forma providencial per salvar la vida d’un nadó que mostrava signes evidents d’ofec i importants dificultats respiratòries.

Després de rebre un avís telefònic dels pares de l’infant alertant del greu estat del nadó, quatre agents del cos es van desplaçar d’urgència al domicili. Un cop allà, ràpidament els agents van realitzar diverses maniobres per activar la respiració de la víctima, un nadó de vuit mesos. Donada l’excepcionalitat i la gravetat de la situació, es va procedir amb caràcter urgent a l’evacuació de l’infant a l’Hospital de Martorell en un vehicle policial abans de l’arribada de l’ambulància al domicili.

Arribats al centre hospitalari, els metges van poder salvar la vida a l’infant. En aquest sentit, la ràpida actuació de la Policia Local i el trasllat a l’Hospital de Martorell van resultar vitals per la vida del nadó.

Per tot plegat, l’Ajuntament de Masquefa agraeix als agents implicats la professionalitat i la diligència mostrades en tot moment i trasllada tot el seu suport a la família del nadó.