Des de fa uns dies l’Ajuntament de Masquefa ha activat un perfil institucional a Twitter (@AjMasquefa) com a nou canal de comunicació i contacte directe amb els vilatans. Mitjançant aquest compte es difonen notícies, activitats, informacions dels serveis municipals i comunicacions d’incidències, entre altres continguts d’interès, aprofitant la gran implantació i popularitat que Twitter té entre la ciutadania.

Amb l’entrada en funcionament del perfil @AjMasquefa, l’Ajuntament augmenta la seva presència a les xarxes socials, El nou canal se suma als perfils de Twitter -i també de Facebook- que des de fa temps disposen altres serveis municipals com l’emissora Ràdio Masquefa (@RadioMasquefa), el Centre Tecnològic Comunitari (@CTCMasquefa), el Club de la Feina (@ClubFeinaMasque), el Casal de Joves (@RojoPuntJove) i la Biblioteca (@biblioMasquefa).

Aquestes xarxes socials potencien i complementen els altres canals de comunicació que té en funcionament el Consistori: Ràdio Masquefa, les pàgines web www.masquefa.cat i www.ctc.masquefa.net, el butlletí digital i la revista d’informació municipal i vilatana ‘Masquefa Batega’.